logo

 

 

Dagsenteret

p1000636

Dagsenteret ligger i underetasjen og har inngang fra baksiden. Her er en rommelig stue med to sittegrupper og et gjestfritt spisebord, ved siden av kjøkken, bad, toaletter og garderobe. 
Vi tar i mot tretten brukere pr dag. Antall dager du kan få komme hit, blir vurdert ut fra behov og ledige plasser. 


Hvert år fastsetter bystyret hva det skal koste å komme på dagsenteret. Betalingen dekker transport til og fra, frokost, middag og kaffe.

 

Trening og aktiviteter

Vi vil gi hjelp til selvhjelp slik at du kan klare deg lengst mulig i egen bolig. Derfor legger vi stor vekt på å trene og vedlikeholde daglige funksjoner. Du kan selv delta aktivt i borddekking, servering, rydding, oppvask og lignende.


På dagsprogrammet står som regel trim og en liten spasertur. Ellers legger vi opp aktiviteter etter ønske og behov fra brukerne, det kan være alt fra kakebaking og spill til kjøreturer med bussen vår.


Arbeidsstua er åpen for alle, her kan du komme enten du vil drive med håndarbeid eller slå av en prat. Ønsker du å trene på egenhånd, kan du bruke fysioterapisalen og apparatene der etter avtale.

 

Hvordan søke plass

Du må søke på eget skjema til Bestillerkontoret, Hundvåg helse- og sosialdistrikt.
Søknadsskjema får du hos legen din eller på Bestillerkontoret.

 

Etter at du har fått tildelt plass, kommer en av oss fra dagsenteret hjem til deg for å gjøre avtaler og gi nødvendig informasjon. Samtidig kan du få svar på de spørsmålene du har. På den måten er begge parter blitt litt kjent med hverandre før første dag på dagsenteret.