Øyane Sykehjem

Vårfest med Øya-Klubben

gave   12.04.2016
Øyanes beboere og dagsenterbrukere, samt Husabøryggen, Skeisvika og Morteveien bofellesskap var alle på gjestelisten da Øya-Klubben inviterte til vårfest i går. Det ble etterhvert trangt og varmt i kafeen (vi hadde dekket til 100), men der det er hjerterom...
Damene i Øya-Klubben hadde virkelig lagt seg i selen. Nydelige bord med pynt i friske vårfarger laget en fin ramme om festen. Middagen var førsteklasses, en velsmakende gryterett med dertil hørende drikke og flotte kaker til kaffen. En stjerne til kjøkkenet vårt! Etterhvert ble det underholdning (trubaduren Kjell Hove var leid inn for anledningen) og åresalg med mange fine gevinster.
Før det hele kom i gang, kunne Gro overrekke daglig leder Tove to virkelig nyttige gaver: Et analyseapparat til urinprøver (som har stått på ønskelisten en stund) og en trådløs "mygg" med forsterker til bruk i kafeen.
På Øyane sykehjem er vi svært takknemlige for å ha Øya-Klubben med på laget, de bidrar året rundt. Takk for festen i går, takk for bingokvelder og fine gaver!  

< Tilbake