Aktivitetsavdelingen

%C3%98K%20okt%202014
Aktivitetsavd. høsten 2014 Fra venstre: Gro, Eirin (vikar), Kristin (vikar) og Anne.


fallskjerm


Aktivitetsavdelingen holder til i underetasjen vis a vis Dagsenteret. Avdelingen har ansvar for individuell trening, trim, gruppeaktiviteter, spaserturer, hjelpemidler, temadager og undervisning med mer.

Ergoterapeut Gro Finnvik Øpsen (80%) har ansvar for aktivitetsavdelingen og gir tilbud om trening og formidling av hjelpemidler til rehabiliteringsbrukerne. Hun underviser også i "Plan for fremtiden" på rehabskolen.

De tre fysioterapeutene; Sigrid Susort Aurdal, Berthine Tangeland og Anne Haaland Bland tilbyr trening, veiledning og formidling av hjelpemidler til brukerne på hele sykehjemmet.

Fysioterapeutene underviser i temaet "Fysisk aktivitet" på rehabskolen og har jevnlige forflytningskurs for medarbeiderne på sykehjemmet.


 gro sigrid berthine anne   
       Gro                       Sigrid                  Berthine                 Anne                 

Arbeidsstuen

 øyane 2007 021


På arbeidsstuen foregår mange forskjellige håndarbeidssysler, f.eks. strikking, veving, gimping og hekling ut fra årstidens tema. Kreative fag som å lage kort, male akrylbilder er også på programmet. Her har mange oppdaget en ukjent kunstnerisk åre til stor glede og motivasjon for alle.


Vi har symaskiner og frivillige "syersker" en gang i uken. Garnlageret er stort, likedan strikkegleden. Dessuten har vi et stort sortement i papir, kartong og dekorasjoner til å lage kort og annet.
 

I snekkerkroken fins ulike typer verktøy og det blir produsert mange forskjellige treartikler.
 

 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Øyane Sykehjem 2008 |