Øyane Sykehjem

Det skjer på Øyane!

dagfinn Rapport fra ny daglig leder - 02.10.2018
13.august begynte Dagfinn Møller Nielsen som ny daglig leder på Øyane sykehjem. Her forteller han litt om sine første uker: Min første dag på jobb ble jeg ønsket velkommen av styreleder Olaug og fungerende daglig leder Tor. Det ble overlevert mye informasjon og jeg fikk hilst på noen av de ansatte. Jeg var så heldig at Tor var på overlapp de første ukene slik at jeg hele tiden hadde en jeg kunne spørre til råds. Etter at Tor sluttet har det blitt flere spørsmål til avdelingslederne og andre ansatte her. Vi har totalt ca 130 ansatte, så det er ganske mange å forholde seg til. Det kommer til å ...
img 2514%5b1%5d Et sikkert vårtegn - 09.05.2018
Hver vår i mange, mange år har Buøy-Hundvåg hagelag trommet sammen til en dugnadskveld på sykehjemmet. Et sikkert vårtegn! De luker og klipper og soper og hjelper til med å gjøre det fint utenfor huset til 17. mai.
Takk for hjelpen også dette året! Og takk for den nydelige krukken med beplantning som nå pynter så fint opp ved inngangspartiet vårt.
img 2480%5b1%5d Vårfest og gavedryss - 17.04.2018
Øya-Klubben inviterte til vårfest i går, for husets beboere og brukere og andre innbudte gjester. Nydelig dekkede bord, herlige smørbrød og noe godt i glassene. Og ikke å forglemme: "Sob i hob" fra Rennesøy sørget for musikk og stemning. Damene i klubben er synonymt med bingodamene våre, som gjennom hele året arrangerer bingo to ganger i måneden, både på formiddags- og kveldstid. Overskuddet gir de tilbake til sykehjemmet, i form av den årlige vårfesten og gaver til avdelingene. Denne gang vanket det et riktig gavedryss: De kunne overrekke sykehjemmet et doppler-apparat (ønsket av sykepleiern...
img 2434%5b1%5d En stor takk til Lions - 15.03.2018
Sal 8 på Sølvberget var omtrent fullsatt i går, med beboere og ansatte fra Øyane, dagsenterbrukere, pårørende og Lionsmedlemmer med følge. For 6. året på rad spanderte Øyane Lions Club en kinokveld på oss. Det innebærer transport til og fra, der Lionsmedlemmene stiller med egne privatbiler, og et stort "hjelpekorps" klar på Søvberget for å lose oss inn i salen. Der fikk vi servert popcorn, brus og kaffe før filmen ble satt igang. Og filmen hadde vi fått velge på forhånd: "Søsken til evig tid - Amerikareisen". En stor og varm takk til Lions!
img 2431%5b1%5d Ny daglig leder - 07.03.2018

Det er tilsatt ny daglig leder ved Øyane sykehjem.

Tor Morten Jacobsen tiltrer som daglig leder fra og med 7. mars 2018 og vil
fungere i denne stillingen fram til Styret har tilsatt ny permanent daglig leder.
Denne prosessen er i gang og det forventes å ha en kandidat tilsatt i juni/ juli.

Tor Morten Jacobsen vil dekke den administrative funksjonen ved sykehjemmet, mens den helsefaglige delen dekkes av avdelingssykepleier Karina Gysland Hanevik.

Styret har ansatt Dagfinn Møller Nielsen  som ny daglig leder fra 13. august 2018.
img 2427%5b1%5d "Sjøfolk i krig" - 01.03.2018
Dagen før Stavanger Maritime museum åpnet sin nye utstilling om "Sjøfolk i krig", kom Anne Tove Austbø hit for å fortelle om arbeidet med utstillingen. Hun er en engasjert formidler og kunne virkelig levendegjøre temaet om sjøfolk på havet og samfunnet hjemme under 1. og 2. verdenskrig. Vi fikk det store bildet med tall og fakta, men fikk også følge enkeltskjebner. 60 fornøyde tilhørere kunne etterpå gi henne en fortjent applaus, det var også flere som stoppet igjen for å diskutere videre. Arrangementet kom i stand i samarbeid med Folkeakademiet Øyane.
img 2382%5b1%5d Nyttårsmiddag - 22.01.2018
For å markere inngangen av det nye året, ble alle beboere invitert til nyttårsmiddag i kaféen sist uke. Bordene var nydelig dekket og pyntet, med hvite duker som allerede før maten ble servert skapte stemning av fest. Kjøkkenet slo på stortrommen og komponerte en meny som kan konkurrere med de beste restauranter! Reisdyrplomme med rizzole-poteter, stekt rosenkål og fløtesaus smakstilsatt med blåbær. Alt servert på tallerken av husets eget personell,  for anledningen omskolert til servitører. Til dessert dronning Maude-fromasje med en liten anelse portvin i. Fantastisk! Folk hygget seg rundt b...
fallskjerm Øyanelekene 2017 - 23.10.2017
Årets utgave av Øyanelekene - vårt eget ØL - gikk av stabelen 19. oktober. Avdelingene konkurrerte mot hverandre i fem ulike disipliner. Vi fikk trimme både kropp og hjerne, blant annet prøve oss på "fallskjermkasting", som bildet viser. Det viktigste er å delta, heter det, men det er jammen ikke verst å sanke poeng også! Det ble utvist stort engasjement, noe som resulterte i jevne poengsummer. En vinner fikk vi likevel - i år var det Dagsenteret som stakk avgårde med det gjeve diplomet. Vel blåst! Etterpå var det dekket til fellesmiddag i kaféen, der Bjørn og co. inviterte til et riktig fest...

Kontakt oss...

Ledige stillinger

Bor du på Hundvåg eller noen av de andre øyene? Lei av å pendle til byen og betale bompenger? Vi har følgende ledige stillinger nå:

Sykepleier, 50 % fast stilling

Kokk, 50 % fast stilling
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Øyane Sykehjem 2008 |